خوش آمدید به انجمن بیوند تیم

اکنون ثبت نام کنید برای  دسترسی به تمام ویژگی های ما. پس از ثبت نام و ورود، شما قادر خواهید بود  ارسال مطالب خود را در سایت داشته باشید و یا به محتواها پاسخ دهید. شما قادر خواهید بود برای سفارشی کردن مشخصات خود ، دریافت امتیاز برای ارسال محتوا،  برقراری ارتباط با دیگر اعضا  از طریق صندوق خصوصی خود ، به علاوه خیلی از امکانات بیشتر! این پیام حذف خواهد شد هنگامی که شما ثبت نام کنید.

hadiss

Members
  • تعداد محتوا

    6
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

0 متوسط

درباره hadiss

  • رتبه حساب کاربری
    عضو جدید انجمن
  1. دوربین Insta360 pro تخصصی ترین دوربین عکاسی برای تور مجازی و عکاسی ۳۶۰ درجه اینستا ۳۶۰ پرو قابلیت های بسیاری را در یک گوی جای داده است تا به بهترین شکل ممکن و کمترین هزینه عنوان بهترین دوربین VR را تصاحب کند . اینستا ۳۶۰ پرو دارای ۶ لنز فوق واید با زاویه دید ۲۰۰ درجه با F2.4 و ۶ سنسور بسیار با کیفیت است که ترکیب این دو منجر به خلق تصاویری بسیار با کیفیت میشوند. اینستا۳۶۰ پرو امکان فیلم برداری با حداکثر سرعت ۱۰۰ فریم بر ثانیه را برای کاربران مهیا می کند با این ویژگی می توان تصاویر slow motion نیز تهیه کرد . تصویر برداری ۴K و ۸K با ۱۲۰ فریم بر ثانیه ، ضبط ویدئو های VR و تصویر برداری ۳۶۰ درجه از ویژگی های این دوربین حرفه ای می باشد
  2. وکیل مهاجرت به آمریکاکشور آمریکا همواره یکی از کشورهایی بوده که از سرتاسر جهان مهاجران را به خود جذب کرده است. آمار بالای مهاجرت نشان دهنده نیاز به وکیل مهاجرت به آمریکا است که باید فراهم شود. آمریکا کشوری میباشد که به دلیل تکنولوژی های پیشرفته ای که دارد و همچنین بخاطر اقتصاد برتری که در دنیا دارد تعداد متقاضیان مهاجرت بسیاری را به خود جذب کرده است و افراد بسیاری از اقصی نقاط دنیا علاقمند به مهاجرت به این کشور میباشند, روش های مهاجرت به آمریکا بسیار زیاد میباشد که به برخی از آنها اشاره میکنیم . در ادامه در مورد این عناوین مطالبی مختصری را هم بیان میکنیم: وکیل پناهندگی آمریکا ، وکیل مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری ، وکیل مهاجرت در ایران و وکیل مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج .راه های مهاجرت به آمریکا عبارت است از مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل , مهاجرت به آمریکا از طریق کار , مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری , مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری .و…هر یک از روش های مهاجرت به آمریکا دارای شرایط و قوانین خاصی میباشد که هر فردی دانش آن را ندارد و نیاز است که فرد متقاضی مهاجرت به آمریکا با یک فردی تمام راه ها و روشهای مهاجرت به کانادا را میداند همراه شوید که به جرات تنها شخصی که میتواند شما را در این امر کمک کند وکیل مهاجرت به آمریکا میباشد .وکیل پناهندگی آمریکاکشور آمریکا به دلیل داشتن قدرت اقتصادی که دارد و صنایع پیشرفته ای که بدست آورده است به قدرت اول دنیا تبدیل شده است به همین خاطر متقاضیان مهاجرت به آمریکا بسیار زیاد هستند و به هر طریقی میخواهند خود را به این کشور برسانند که روشهای زیادی برای ورد به خاک آمریکا وجود دارد که یکی از این نوع مهاجرت ها از طریق پناهندگی انجام میشود و فرد باید از طریق وکیل پناهندگی آمریکا برای رسیدن به هدفش اقدام کند زیرا پناهندگی آمریکا امری دشوار است که هر فردی نمیتواند آن را انجام دهد و تنها وکیل پناهندگی آمریکا که تمام مراحل را میداند و تمامی روشهای لازم جهت اخذ پناهندگی آمریکا را میتواند انجام دهد.شایان ذکر میباشد که راه های بسیار راحتتری برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد و ما به هیچ عنوان شما را ترغیب به رفتن به آمریکا از طریق پناهندگی نمیکنیم و هدفمان از تهیه این مقاله فقط آشنایی شما عزیزان با پناهندگی آمریکا و وکیل پناهندگی آمریکا میباشد .پناهندگی آمریکا در زمانی اتفاق می افتد که فرد به علت های گوناگون با کشور و دولت خود به مشکل بربخورد که نتواند در کشور خود به زندگی ادامه دهد و یا امنیت جانی نداشته باشد .https://letsmigrate.org/immigration-lawyer-to-america/
  3. برای اطلاعات بیشتر درباره کانادا و استان های مختلف آن به صفحه مهاجرت به کانادا مراجعه فرمایید. طبقه بندی مشاغل کانادا بر اساس دو عامل می باشد. مجموعه وظایفی که یک نفر در برابر شغل دارد. کاری که باید آن نفر انجام دهد. با توجه به دسته بندی مهاجرتی مشاغل به صورت زیر طبقه بندی می شوند. الف) مشاغل سطح 0 – کارهای مدیریتی مانند: مدیریت رستوران مدیریت معادن کاپیتان کشتی ب) مشاغل سطح A – مجموعه مشاغلی که معمولا نیازمند دریافت مدرک دانشگاهی می باشند. مانند: دکترها دندان پزشکان معماران ج) مشاغل سطح B – این دسته نیز مانند دسته قبل نیازمند مدرک دانشگاهی می باشد با این تفاوت که دوره های کارآموزی نیز می توانند به جای مدرک مورد قبول شوند. مانند: آشپزها لوله کش ها برق کاران د) مشاغل سطح C – این دسته مشاغل به مدرک دانشگاهی نیاز ندارند- تنها گذراندن دوره های خاص برای آن رشته یا تحصیلات متوسطه کافی می باشد. قصابان صنعتی سرویس دهنده ها غذا ( پیش خدمت و گارسون رستوران) رانندگان کامیون مسیرهای طولانی(HGV Drivers) طبق برآوردهای دولت کانادا تا سال 2024، کانادا دچار کمبود نیروی کاری رانندگان کامیون به میزان 48 هزار نفر می شود. در حال جاضر نیز بیشترین تقاضا برای کبک و آنتاریو می باشد. ه) مشاغل سطح D- این دسته از مشاغل به هیچ آموزش قبلی نیاز دارند. تمام آموزش های آن ها نیز در حین کار داده می شود. بنابراین تحصیلات دانشگاهی و دوره های کارآموزی اهمیتی ندارد. مشاغل مانند: کارگران نظافتی کارگران جمع کننده میوه کارگران تمیز کننده میدان های نفتی منبع: شرکت مهاجرتی بهارگیت https://bahargate.ir/noc-list-canada/
  4. مطمئنا برای شما هم پیش آمده است که در هنگام گشت و گذار در اینترنت تصاویر ۳۶۰ درجه ای از شرکت ها و مکان های مختلف، تاریخی، توریستی و …را دیده اید، که قابلیت چرخش به صورت ۳۶۰ درجه دارند. تصاویر پانوراما ( Panorama)نامی است که به این تصاویر می گویند و با ترکیب این عکس ها، تصاویر۳۶۰ درجه ایجاد میشود که به آن ها تور مجازی (virtual tour)می گویند. ۳۶۰ درجه بچرخید !شما می توانید این عکس ها را زوم کنید، به نقاط دیگر عکس بروید و حتی پشت سرتان را نگاه کنید. در واقع این عکس های زنده به شما این حس را می دهند که گویا در محیط هستید. مانند این که شما فیلم زنده ای در قالب عکس و کاملا واقعی به مشتری خود نشان می دهید. مسلما با دیدن محل کار شما توسط مشتری، حس اعتماد بیشتری ایجاد می شود. تجارت الکترونیک اورینت حالا این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید تصاویر فروشگاه ، شرکت ، سالن ، تالار و در کل کسب و کار خود را به صورت ۳۶۰ درجه در اختیار مشتریان خود قرار دهید تا مشتریان شما بتوانند بدون اینکه به محل شما مراجعه کنند ، از طریق اینترنت با محیط کاری شما آشنا شده و شما را بهتر بشناسند .از مزایای این سرویس میتوان به ثبت شدن آن در گوگل مپ ( Google Map ) اشاره کرد که با توجه به رشد روز افزون استفاده کاربران ایرانی از این اپلیکیشن کسب و کار شما در هنگام جست و جوی کاربران در گوگل مپ به آنها نشان داده خواهد شد. در واقع میتوانند تور مجازی شما را در همان جا آنلاین مشاهده کنند که این امر باعث رشد مشتریان شما شده و به اعتبار برند شما خواهد افزود .تجارت الکترونیک اورینت با دارا بودن تجهیزات و دوربین های تخصصی ۳۶۰ درجه ، همچنین تیم عکاسان تایید شده از طرف گوگل و انجام پروژه های متعدد تور مجازی توانسته است رضایت مشتریان خود را در این حوزه جلب کند و به عنوان یکی از شرکت های معتبر در حوزه تور مجازی گوگل مطرح شود . منبع :تجارت الکترونیک اورینت https://avrinet.com/tour/
  5. در این مقاله در خصوص شرایط مهاجرت به کانادا صحبت میکنیم برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی یکی از راه های کمتر شناخته شده مهاجرت به کشور مذکور می باشد. مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی مختص افرادی همچون هنرمندان، ورزشکاران و کشاورزان می باشد. یکی از مزایای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی کوتاه بودن روند مهاجرت به کانادا از این روش است. یکی دیگر از مزایای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی عدم نیاز به مدرک زبان می باشد. البته اینکه نیاز به مدرک زبان ندارید بدین معنا نیست که برای همیشه به فراگیری زبان احتیاج ندارید بلکه برای ارائه درخواست مهاجرت از این طریق است. مسلما برای زندگی در هر سرزمینی برای راحتی خود و همچنین آسانتر شدن شرایط زندگی به فراگیری زبان نیاز است. در مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی شما باید بتوانید در کشور مذکور بتوانید برای خود شغل ایجاد کنید. زمانی که شما اقدام به مهاجرت از روش خود اشتغالی می نمایید باید ثابت نمایید که شغل مذکور مخارج زندگی خودتان و خانواده شما را تامین می کند. مشاغلی را که در بالا گفتیم هر کدام شامل تعدادی زیادی مشاغل به عنوان زیر مجموعه می باشند. در ادامه لیست مشاغل در برنامه خود اشتغالی کانادا را قرار خواهیم داد. شرایط افراد خود اشتغال از نظر اداره مهاجرت کانادا از نظر اداره مهاجرت کانادا افرادی هنرمند خود اشتغال محسوب می شوند که در طول پنج سال قبل از امضای فرم های مهاجرتی خود باید یکی از شرایط پایین را داشته باشد: دو سال تمام فعالیت های فرهنگی – هنری در سطح بین المللی دو سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری یک سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری به علاوه یک سال تمام فعالیت های فرهنگی هنری در سطح بین المللی همچنین فرد متقاضی باید ثابت کند که بعد از ورود به کانادا قصد دارد فعالیت های خود اشتغالانه خود را ادامه دهد. لیست مشاغل مورد نیاز برنامه خود اشتغالی کانادا لیست مشاغل مورد نیاز برنامه خود اشتغالی کانادا هم به دو دسته مشاغل حرفه ای و نیمه حرفه ای تقسیم می شوند. در ادامه این مشاغل را نام می بریم: مشاغل حرفه ای مترجم کتابدار ویرایشگر روزنامه نگار مولف و نویسنده نوازنده و خواننده هنرپیشه و بازیگر نقاش و مجسمه ساز تهیه کننده و کارگردان سرپرست بخش بایگانی آهنگ ساز و تنظیم کننده کارشناس بخش روابط عمومی سرپرست نمایشگاه های هنری، کتابخانه ها و موزه ها مشاغل نیمه حرفه ای عکاس فیلم بردار خبرنگار مربیان ورزشکاران کارشناس کتابداری سازنده الگوهای پارچه و چرم داوران ورزشی مربیان باشگاه های تناسب اندام سایر مشاغل هنری متخصصان طراحی گرافیکی طراحی داخلی منازل و دفاتر کار طراح نمایشگاه سازنده صنایع دستی و هنری شغل های مرتبط با انیمیشن طراح صحنه، لباس، نور کارشناس طراحی گرافیکی کامپیوتری کارشناس پخش رادیویی و تلویزیونی کارشناس بخش ضبط صدا وتصویر کارشناس موزه، کتابخانه و نمایشگاه های هنری و … اگر شما هم از کسانی هستید که خواهان مهاجرت به کانادا هستند می توانید برای دریافت آگاهی بیشتر در مورد شرایط مهاجرت به کانادا با ما تماس بگیرید. وکیل مهاجرت به آمریکا
  6. یکی از انواع ویزا و راههای ورود به دیگر کشورها اخذ ویزای تحصیلی است که یکی از پر طرفدار ترین ویزاهاست.در بین دانشجوهای ایرانی که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند این ویزا یکی از منطقی ترین راه های خروج از کشور است، چرا که دانشجویان با این ویزا میتوانند با کمترین هزینه از کشور خارج شده و پایه های اقامت خود را در کشوری دیگر بسازند و از طرفی چون برای تحصیل مهاجرت میکنند احتمال گرفتن ویزا برای این افراد بسیار بالاست.ویزای تحصیلی مزیت های بسیاری دارد اما از طرفی محدودیت هایی نیز دارد. به عنوان مثال افرادی که این ویزا را دارند نمی توانند بصورت تمام وقت کار کنند و نهایتا بیست ساعت در هفته اجازه کار دارند. ویزای تحصیلی در همه ی کشورها به متقاضیان اجازه بردن همراه نمیدهد و در خیلی از کشورهای اروپایی افرادی که این ویزا را اخذ می نمایند نمی توانند حداقل برای مدتی با خود همراه ببرند و همراهان باید بعد از ورود شخص اصلی برای گرفتن ویزا اقدام نمایند.در بسیاری از کشورها دانش آموزان ملزم به اخذ ویزا به منظور تحصیل در تابستان، ترم یا سال هستند.منبع اطلاعاتی ویزای تحصیلی برای هر کشور، سفارت یا کنسولگری آن است که البته باتوجه به سخت تر شدن روز به روز پروسه اخذ ویزای تحصیلی امروزه افرادی که قصد دارند ویزای تحصیلی دریافت کنند به وکلای مهاجرت و موسسات اعزام مراجعه میکنند که بصورت تضمینی پروسه اخذ ویزای تحصیلی شان انجام گیرد.هر کشور ممکن است لزومات متفاوتی برای ویزای تحصیلی داشته باشد. با این حال یکسری آیتم ها به طور معمول مانندعکس، هزینه تحصیل، اثبات بودجه برای حمایت از دانش آموز در حین تحصیل در خارج از کشور، برگه اثبات ثبت نام ، اثر انگشت و ... وجود دارد. در بعضی موارد برای اخذ ویزای تحصیلی دانش آموز باید عدم سو پیشینه و پس زمینه کیفری نشان دهد. ویزای تحصیلی با نام های متفاوتی برای کشورها ارائه می شود. در ایالات متحده برای دانش آموزان بین المللی ویزای f-1 یا J-1 یا M-1 .....صادر می شود.اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای کاری اتریش را در سایت موسسه حقوقی آوات ببینید https://www.awatlaw.com/service/ویزای-تحصیلی